Workshops

Geen producten gevonden...

Buiten koken in Zeeland 

Altijd al willen leren buiten koken? Lekker in de buiten lucht koken. Dat is natuurlijk mogelijk bij Wilderness Cooking. Wij hebben een geweldige buiten kook locatie in Middelburg Zeeland. Wat kunnen jullie verwachten van onze buiten kook locatie? Wij hebben een groot assortiment aan buiten kook spullen in onze keuken staan. Denk hier bij aan verschillende merken Dutch Ovens, Skillets en nog veel meer.

Begin bij de basis

Wanneer je aan de slag gaat met koken op vuur is het natuurlijk belangrijk om te beginnen bij de basis. Het draait niet alleen om het maken van een heerlijke maaltijd. Het maken van een goed vuur is net zo belangrijk wanneer je een goed vuur maakt is dit gemakkelijk te regelen en te controleren. Dat is dan ook de reden dat wij tijdens de workshop veel aandacht geven over hoe je het best je vuur kunt opstapelen. Daarna zullen we aan de slag gaan met het maken van jou favorieten recept. Wij hebben een ruim recepten boek liggen en veel ingrediënten dus je kunt heerlijk aan de slag gaan met het maken van jou gerecht. Wil je echt iets speciaals leren laat het ons weten dan kunnen we kijken of het binnen het programma past.

Onze outdoor Kitchen

Wilderness Cooking probeert zijn workshops net wat anders te doen als wat er al wordt aangeboden. Daarom hebben wij veel tijd en moeite geïnvesteerd in een geweldige plek waar wij graag wat kennis willen overdragen. onze buiten keuken bestaat eigenlijk uit drie delen.

Het eerste deel bestaat uit een grote omgebouwde zee container die over de geheel breedte te openen in. In de container staan allen pannen en benodigende keuken materiaal wat nodig zal zijn om de workshop te volgen. 

Het tweede gedeelte bestaat uit een Finse Kota met 20 zitplaatsen. In het midden van de Kota bevind zich een grote vuurplaats waar ook op gekookt kan worden. Door dat wij een plek hebben waar het mogelijk is om droog te zitten kunnen onze workshops ten aller tijden doorgaan. Voor de rest hebben wij buiten louche banken staan picknick banken en natuurlijk heel veel verschillende vuurplaatsen waar natuurlijk heerlijk mee gekookt kan worden!

Workshops worden onder verdeelt in verschillende

onderdelen!

Wat maakt wilderness Cooking anders, dat is eigenlijk heel gemakkelijk onze workshops worden onderverdeelt in verschillende onderdelen. Bij elke workshop Light de focus op een ander onderdeel. Zo hebben wij de volgende workshops in ons programma!

  • Brood & Banket 
  • Wild
  • Zee & Land
  • basis cursus
  • Gevorderde Cursus

Voor meer info kan je kijken bij de cursussen zelf hier staat alles beschreven wat we die dag gaan doen!

Door wie word de workshop gegeven? 

De workshops zullen worden gegeven door Dylan Blaauw. Dit is ook tevens de eigenaar van Wilderness Cooking. Na een HORECA opleiding en een specialisatie jaar te hebben gedaan voor het koken op hoog niveau. aan ter groenen poorte in bruggen heeft hij veel ervaring op gedaan binnen de restaurant sector. Zo ben je er van verzekerd dat iemand met kennis van (buiten) koken de workshops geeft en je goed begeleid wordt.

Korting bij aankoop tijdens de Workshop

Tijdens de workshop willen wij allen deelnemers laten profiteren van een extra korting in onze winkel. Wanneer je een workshop volt maak je gebruik van een extra 10% aankoop korting op een groot gedeelte van ons assortiment. Dit maakt het natuurlijk extra interessant om een aankoop te doen en thuis verder te gaan met het koken op vuur. 

Let op: Al onze workshops zijn op eigen risico! wij vragen dan ook bij deelnamen hier voor te tekenen. 

Boek hier jou unieken workshop! 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »