Koffie filter

Koffie Filter 

Met een koffie filter schenk je gemakkelijk je koffie door. Het voordeel van een koffie filter is dat deze compact zijn en zijn licht in gewicht. Met ons ruimen assortiment hebben wij zeker een filter die bij jou past. Van opvouwbare filters tot inklapbare filters we hebben het allemaal. Neem snel een kijkje in ons assortiment. Wij hebben zelfs filters van titanium extreem licht in gewicht en zeer stevig!

Koffie filter voor onderweg

Waarom zou je een koffie filter mee nemen onderweg in plaats van een percolator en een frach press. Het voordeel van een koffie filter is dat deze licht in gewicht zijn en compact op te bergen. Bij onze outdoor koffie filters zijn geen papieren filters nodig door dat hier een fijn zeefje is ingebouwd blijven de koffie bonen altijd in de filter en komen deze niet in de koffie terecht. Geniet nu van heerlijke koffie waar je ook bent.

Advies over de koffie filters

Wil je graag meer informatie over de koffie filter dan staan we u graag te wordt. We zijn bereikbaar via Tel: 0118-578127 of mail ons via [email protected]. We helpen je graag met het maken van de juiste keuzen of denken graag mee voor de juiste oplossingen. Door onze jaren langen ervaring kunnen we je zeker helpen op het gebied van outdoor en buitekoken.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »