Luchtbedden

Slaapmatten

Er zijn tegenwoordig veel slaapmatten op de markt. Maar welke past nu het beste bij jou Dat is natuurlijk altijd lastig om te bepalen welke mat je nu wilt. Daarom is het is het belangrijk om te kijken waar de slaapmat voor gebruikt gaat worden en hoe deze mee genomen moet worden. Denk hier bij ga ik met de auto weg of moet ik de slaapmat mee dragen in een rugzak.

Camping slaapzakken

Vaak zijn camping slaapmatten wat comfortabeler en groter in pak formaat. Door dat deze slaapmatten vaak een groot pak formaat hebben zijn dit soort matten niet geschikt om mee te nemen in een rugzak. Door dat deze matten vaak in de auto mee genomen worden en voor een langere tijd op een plek liggen zijn deze slaapmatten net wat comfortabeler en dikker dan een trekkers matje!

Een licht gewicht slaapmat 

Ben jij op zoek naar een licht gewicht slaapmat? We hebben zeker een slaapmat die bij je past. De trekkers matjes in ons assortiment zijn licht gewicht en gemakkelijk mee te nemen. Daarnaast zijn deze slaapmatten ook nog een sterk en zullen deze niet snel kapot gaan.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »