Tangen

BBQ Tangen en kolen tangen

Ben jij op zoek naar een BBQ tang of een kolen tang? WIlderness Cooking heeft het allemaal! Neem snel een kijkje in ons assortiment! Of je nu zoekt naar een kolen tang of een bbq tang om je vlees mee te draaien wij hebben het! Maar wat is nou eigenlijk het verschil tussen deze twee tangen. Dat is eigenlijk vrij weinig. Uit eindelijk kun je elke tang gebruiken voor elk doel einden. Wanneer je blokken hout op het vuur wilt doen is het wel belangrijk dat je een goeden en stevigen tang heb!

Kunst stof keuken tangen 

Naast de velen bbq tangen hebben wij ook een aantal kunst stof keuken tangen van Suncraft dit zijn kunststof tangen die zo goed als onbreekbaar zijn. Velen hebben het geprobeerd en weinig is het gelukt. Deze tangen zijn zo sterk dat het op de zelfde manier gebruikt kan worden als een metalen tang maar de kunst stof tangen zullen de pan niet beschadigen. Ideaal wanneer je bezig bent in een antiaanbak pan of in een dutch oven!

Meer info over de bbq tangen? 

Wil je graag meer informatie over de bbq tangen dan staan we u graag te wordt. We zijn bereikbaar via Tel: 0118-578127 of mail ons via [email protected]. We helpen je graag met het maken van de juiste keuzen of denken graag mee voor de juiste oplossingen. Door onze jaren langen ervaring kunnen we je zeker helpen op het gebied van outdoor en buitekoken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »