Enkel pits brander

Enkel pits gasbrander

Door ons ruimen aanbod aan enkel pits gasbranders hebben wij branders voor elk avontuur. Door het gas aan te passen naar wintergas kunnen de branders gewoon gebruik worden tot wel -27 graden. Dit is natuurlijk ideaal voor de kouderen dagen of wanneer je de sneeuw gaat opzoeken en toch graag wel wat wilt koken. Onze branders lopen uit een van zeer contact tot grote wokbranders.

Benzinen brander

Waneer je op zoek bent naar een benzine brander dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze coleman benzine branders zijn van hoge kwaltijd en gemakkelijk en veilig in gebruik. Deze benzine branders zijn verkrijgbaar in een enkel en dubbele brander. Door dat deze branders op benzine dampen werken weet je zeker dat deze branders altijd branden met koud en warm weer!

Jetboil brander 

Naast onze enkel pit branders en benzine branders hebben wij ook verschillende soorten jetboils. De jetboils hebben veel voor delen en zijn gemakkelijk in gebruik. Zo kun je een liter water koken in twee minuten. Wanneer je toch met een pan op een jetboil wilt koken heb je een pot support nodig op een pan op de jetboil te plaatsen. Het grote voordeel van de jetboil is dat deze zeer compact zijn. Alles kan worden opgeborgen in de kookpot waardoor veel ruimten bespaart.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »