Bestek

Camping bestek

Wilderness Cooking heeft een ruim aanbod aan bestek maar welke past nu het beste bij jou. Vraag je zelf eerst af waar je naar toe gaat en hoe je alles mee wilt nemen. Wanneer je op de camping zit kun je veel meer meer mee nemen dan wanneer je met een rugzak op pad gaat. Zo hebben wij besteksetjes van licht gewicht tot normaal camping bestek. Neem snel een kijkje in ons ruime aanbod bestek!

Licht gewicht bestek 

Naast het ruimen aanbod van camping bestek hebben wij ook licht gewicht bestek van kunst stof of titanium. Deze bestek soorten zijn buitengewoon sterk en licht in gewicht. Natuurlijk hebben wij daar ook verschillende setjes in. Die bestaan uit een mes vork en lepel die bij elkaar gehouden worden door een tasje of zakje. Deze licht gewicht setjes zijn ideaal voor onderweg of in de rugzak.

Spork

Natuurlijk hebben wij ook een aantal verschillende soorten Sporken. Dit is al het servies wat je nodig heb in een. zo heb je een mes vork en lepel bij elkaar. Ideaal dus voor onderweg. Het leuken van de is dat wij deze in veel verschillende kleuren hebben en deze gemakkelijk schoon te maken zijn. de Sporken zijn verkrijgbaar in kunststof metaal en titanium zo kun jij je favorieten spork uitzoeken.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »