Tent en Kleding onderhoud

Tent en Kleding onderhoud

Onderhoud van kleding en materiaal is altijd belangrijk. Zeker omdat je met de juiste zorg de levensduur van je spullen kan verlengen! Hiervoor heeft Wilderness Cooking verschillende producten in het assortiment. De meesten van deze producten zijn van Nikwax. Door het ruimen aanbod aan verschillende onderhoudt producten hebben we zeker iets passends voor je! Of het nu gaat om het water dicht maken van een tent of dat je je jas weer waterafstotend wilt maken. We hebben het allemaal!

Nikwax onderhoud

Onderhoud producten van nikwax zijn gemaakt op natuurlijke basis en zijn daardoor ook niet schadelijk voor de natuur. Het is zelfs mogelijk om je kleding stukken of tent ter plekken te behandelen met een uv beschermer of een waterdichter. Het voordeel hier van is dat de tent niet meer hoeft worden opgezet voor dat je op vakantie gaat. Zo kun je dit ook gewoon doen als de tent is opgebouwd wanneer je op locatie bent.

Advies over kleiding onderhoud

Wil je graag meer informatie over het behandelen van jou kleding of het onderhoud van jou spullen dan staan we u graag te wordt. We zijn bereikbaar via Tel: 0118-578127 of mail ons via [email protected]. We helpen je graag met het maken van de juiste keuzen of denken graag mee voor de juiste oplossingen. Door onze jaren langen ervaring kunnen we je zeker helpen op het gebied van outdoor en buitekoken.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »