Grill Roosters

BBQ grill rooster kopen

Wilderness Cooking heeft een ruim assortiment aan verschillende bbq grill roosters. Van klein tot groot. Natuurlijk hebben wij ook een aantal halven roosters en verhoogde bbq roosters. Zo is het mogelijk om in meerderen lagen te grillen wanneer dit gewenst is. De mogelijkheden zijn eindeloos. Heb je vragen over welk grill rooster het beste bij jou past neem dan contact met ons op en wij helpen natuurlijk graag met het maken van de juiste keuzen.

RVS grill rooster

Wilderness Cooking heeft natuurlijk ook een aantal rvs gril roosters. Het voordeel van deze roosters is dat deze weinig schoonmaak werk hebben en gemakkelijk in gebruik zijn. Door dat het rvs niet kan roesten hoeft hier na het grillen enkel een borstel over gehaald worden en het rooster is weer klaar voor gebruik. Verder zijn deze roosters ook nog redelijk licht in gewicht en gemakkelijk te verplaatsen met een grill lifter.

gietijzer grill rooster

Naast verhoogde grill roosters of rvs roosters kunnen wij natuurlijk de gietijzeren roosters niet missen. De gietijzeren grill roosters is voor de meesten mensen toch wel een favoriet rooster. Zeker omdat deze roosters ideaal zijn voor het grillen van vlees en je vlees krijgt ook nog eens een mooi grill streepje op het vlees. Helaas zijn deze roosters wel wat zwaarder en hebben net wat meer onderhoud nodig vergeleken met een rvs rooster.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »