Koelboxen kopen

Wie koelboxen wil kopen, kan hiervoor het best terecht bij Wilderness Cooking. Wij beschikken namelijk over een ruim assortiment aan kampeer- en buitenkookproducten. Wanneer u gaat kamperen, is het koel houden van uw eten erg belangrijk. U wilt immers niet dat uw voedsel bederft. Met de koelboxen van Petromax die u in onze webwinkel kunt kopen, houdt u uw eten tot wel twaalf dagen koel. Deze koelboxen kunt u kopen in twee maten: 25 L en 50 L. Zeker op warme dagen is een koelbox een uitkomst; uw drankjes blijven heerlijk koud en producten blijven langer houdbaar.

Koelboxen kopen voor vers gevangen vis

Als u gaat vissen dan wilt u natuurlijk ook dat u uw vangst vers kunt houden. Gebruik dan een goede koelbox die ook goed afsluit. Veel van de koelboxen die u in onze kampeerwebshop kunt kopen, kunt u vastzetten met een spanband. Ook zit er op deze koelboxen een ontwateringsdop om al het smeltwater eruit te halen. Wanneer u klaar bent met vissen, bereidt u uw verse vangst op een van onze grillroosters of maakt u er paella van in een van onze paellapannen. Vervolgens serveert u uw heerlijke gerecht op de fijne borden uit onze webwinkel.

Kies voor een koelbox op ijs of 12 volt

Koelboxen zijn onder te verdelen in twee soorten: koelboxen op ijs en koelboxen op 12 volt. Maar welke kunt u het best kiezen? Om hier antwoord op te krijgen, vraagt u uzelf eerst af hoe vaak de koelbox wordt gebruikt en hoelang de koelbox koud moet blijven. Als u slechts een paar dagen weggaat en dat enkele keren per jaar, is een koelbox van 12 volt vaak niet rendabel. De prijs van deze koelbox is namelijk velen malen hoger en u heeft ook nog een accu nodig. Wilt u graag dat wij meedenken over wat voor u de beste optie is? Bel dan naar 0639202585 of stuur een e-mail naar [email protected].