Winnerwell

Winnerwell kachel

Ben je opzoek naar een geweldigen kachel voor in de tent of voor in een bus of overkapping dan is Winnerwell de kachel waar jij naar op zoek bent. Door dat Winnerwell twee soorten kachels aan bied zit er vast een model bij die jou aan spreekt. Zo is het ook dat elk model komt in drie maten waardoor jij de kwatt kunt afstemmen op de ruimten waar de kachel in moet komen zo dat je geen over kill heb of nog erger dat de kachel te klein is. Door de velen soorten kachel buizen is het ook mogelijk om de kachel bijna altijd wel passend te krijgen in elke situatie. Zo is het mogelijk om met een 45 graden hoek via de zijkant naar buiten te gaan wanneer het niet mogelijk is om via het dak te gaan.

Winnerwell Nomad of Woodlander

Wij krijgen vaak de vraag wat nu het verschil is tussen de nomad of de woodlander. Eigenlijk zijn deze kachels bijna hetzelfde. Maar toch net wat anders. Het grote verschil is dat de woodlander groteren en hogeren poten heeft. De nomad heeft dus kleineren poten maar een platten bodem. Wanneer je de nomad toch liever wat hoger wilt hebben is dit gemakkelijk op te lossen met behulp van verhoog pootjes die verkrijgbaar zijn voor de Nomad kachels. Wat het voordeel van de nomad en wat is het voordeel van de Woodlander

Winnerwell Nomad: 

  • Platten bodem waar gemakkelijk as uit gehaald kan worden
  • Vlakken zijwanden waar een water tank aan gehangen kan worden
  • Verkrijgbaar met en zonder ramen
  • Lagen poten kunnen wel verhoogd worden

Winnerwell Woodlander:

  • Kleiner pak formaat
  • Hogen poten hoeven niet verlengd te worden
  • As is lastiger uit de kachel te halen
  • Verkrijgbaar met en zonder ramen 

Uiteindelijk gaat het om persoonlijke voorkeuren. De kachels hebben even veel warmte opbrengst! Het gaat bijna alleen om het uiterlijk! 

Winnerwell accessoires

Wat Winnerwell ook bijzonder maakt in vergelijking met anderen merken is dat het heel veel accessoires voor te krijgen zijn. Zo als eindeloos verschillende kachel pijpen om de kachel passend te maken maar ook passende water tanks en een van de meest populairen is zeker de fast fold oven die op de kachel geplaatst kan worden zo kun de Ochtens heerlijke broodjes bakken. Wil je graag meer info over de producten van winnerwell? Neem dan contact met ons op via: [email protected] of bel ons op 0118-578127 wij staan u graag te word. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »