Luchtbedden

Luchtbedden kopen 

Wanneer je gaat kamperen kun je niet je eigen matras mee nemen dan is een goed luchtbed natuurlijk de uitkomt. Door de jaren heen zijn er veel verschillende luchtbedden op de markt gekomen. Veel luchtbedden hebben tegenwoordig ook een ingebouwde pomp zo is het luchtbed gemakkelijk op te pompen. Het na deel hiervan is wel dat deze wel stroom nodig hebben het is dus belangrijk om hier over na te deken voor je een luchtbed koopt met ingebouwde pomp.

twee persoons luchtbed 

Naast enkel persoons bedden heeft Wilderness Cooking ook twee persoons luchtbedden. Ideaal als je ook naast je partner wilt slapen. Er is natuurlijk veel verschil in een eenpersoons bed of twee persoons luchtbed. Hou er rekening mee dat Elken beweging door wordt gegevenen omdat het lucht verplaatst. Wanneer je twee lossen luchtbedden neemt zal dit geen probleem zijn omdat de lucht niet kan verplaatsen naar het anderen luchtbed.

Advies over een luchtbed kopen

Door de ruime keuzen kan het moeilijk zijn om de juiste keuzen te maken welk luchtbed je nu eigenlijk nodig heb. Liever een dik luchtbed of toch wat dunner. Wilderness Cooking helpt natuurlijk graag met het maken van de juiste keuzen. Voor vragen of advies kun je ons bereiken via tel: 0118-578127 of mail naar: [email protected] wij helpen graag met het maken van de juiste keuzen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »