Windscherm

SALE


€89,95 €79,95

Camping windscherm 

Ben je op zoek naar een goed windscherm die gemakkelijk op te zetten is dan ben je bij Wilderness Cooking aan het juiste adres. We hebben een ruim aanbod aan windschermen. Zo hebben we deze van verschilde merken en verschillende modellen. Zo kunnen we een Windscherm bieden voor elk budget of voorkeur.

Windscherm voor op de camping

Wanner je aan het Kameren ben wil je natuurlijk maximaal genieten van de zon. Helaas kan de wind soms vervelend zijn of de temperatuur laten dalen. Dan is een Windscherm van Outwell wel de uitkomst. Met dit windscherm kun je de wind blokken en uit de wind zitten. Zo wordt de temperatuur een stuk aangenamer en kun je al een stuk sneller genieten van de zon.

Windscherm bevestigen

Windschermen zijn gemakkelijk te bevestigen en op te bouwen. Door dat er enkele stokken in de grond geslagen worden staat het scherm snel en gemakkelijk. Wanner er veel wind staat en de stokken net niet genoeg zijn dat is het mogelijk om extra scheerlijnen aan het scherm te bevestigen. Zo ben je ervan verzekerd dat het windscherm niet omwaait en je kunt genieten van de zon.

Advies voor de juiste windscherm 

Wil je graag advies voor het juiste windscherm dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door onze jaren lange ervaring helpen wij je graag met het maken van de juiste keuzen. Voor vragen stuur een mail naar: [email protected]. Of bel je liever dit kan natuurlijk ook naar: 0118-578127

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »