• • 1500 PRODUCTEN LEVERBAAR
 • • GRATIS VERZENDING VANAF €50,-
 • • NIET GOED GELD TERUG

  FAQ's


  Veelgestelde vragen

  1.1 Contact

  Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

  Wilderness Cooking

  Telefoonnummer: 0639202585

  E-mail: [email protected]

  Handelsnaam van ons bedrijf: Wilderness Cooking

  Website: https://www.wilderness-cooking.nl

  Ons vestigingsadres:

  Oudeveerseweg 22b
  4332 sh Middelburg

  KvK-nummer: 77585232

  Btw-identificatienummer: NL861055342B01

  2.1 Bestelling afhalen in ons magazijn

  Wilderness Cooking maakt het je graag zo gemakkelijk mogelijk. Daarom hebben wij gekozen voor meerdere opties omtrent jouw pakket in ontvangst nemen. Ten eerste kun je ervoor kiezen jouw bestelling op te halen in ons magazijn. De verzending is dan gratis. Zo bespaar je wat centjes en help je het milieu ook nog eens. Voor de openingstijden van ons magazijn neem contacht met ons op. Wij zijn niet altijd aanwezig op deze locatie. Zo bent u er van verzekerd dat je niet voor een gesloten deur staat. 

  3.1 Waar kan ik terecht met vragen

  Wij zijn goed bereikbaar. Via de klantenservice 06-39202585 kun je contact met ons opnemen. Heb je nou een dringende vraag buiten werktijden, stuur dan een mail naar [email protected]. Dan beantwoorden wij jouw mail zo snel mogelijk.

  3.2 Waar kan ik een klacht melden?

  Wat jammer dat je niet tevreden bent over een product of onze service. Graag horen wij het als je ontevreden bent,

  zodat wij iets kunnen doen met je feedback. Als je een klacht wilt melden over onze producten of dienstverlening, neem dan contact op met ons via mail naar [email protected]. We zullen de klacht zo snel mogelijk in behandeling nemen. Binnen uiterlijk 14 dagen ontvang je een inhoudelijk bericht over de afhandeling van je klacht. 

  4.1 Terugbetaling

  Na het  retourneren wordt het betaalde bedrag uiterlijk binnen 14 dagen terugbetaald nadat je ons op de hoogte hebt gesteld van je herroeping. De uitbetaling gaat via de wijze waarop je hebt betaald. Eventuele verzendkosten worden ook aan je terugbetaald.

  4.2 Garantie

  Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie. Ben je nou niet tevreden of is er iets mis met het gekochte product, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via de klantenservice 06-39202585, of mail naar [email protected]

  4.3 Retour

  Is er sprake van zichtbare transportschade dan mag u hiervan direct melding maken bij Wilderness Cooking. Ontvangt u het product beschadigd, mail ons een foto van de beschadiging en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Bevat de zending niet het door u bestelde product neem dan direct contact met ons op.Wij zullen hier een retour etiket aan u zenden zo dat de zending geheel kosteloos aan ons terug gestuurd kan worden.


  Een gekocht product mag (volgens de wet koop op afstand) binnen 14 dagen geretourneerd worden. De verzendkosten van de retourzending worden niet vergoed en zijn voor uw eigen risico.

  Ziet u af van de koop en wilt u de artikelen retour sturen dan dient u ons dat binnen 14 dagen na ontvangst (ook als de zending bijvoorbeeld bij de buren is bezorgd) van de goederen (in geval van een deellevering geldt dit voor het laatste deel) per e-mail of chat laten weten.

  Retouren dienen onbeschadigd, zonder gebruikssporen, en liefst in originele verpakking en voldoende gefrankeerd naar ons verstuurd te worden inclusief (een kopie van) de aankoopbon of factuur. 

  Uiterlijk binnen 14 dagen, maar zo snel als mogelijk na ontvangst van de goederen wordt het bedrag terugbetaald. De verzendkosten komen voor eigen rekening en zullen niet vergoed worden door Wilderness Cooking

  De kosten van het retour sturen zijn voor de klant zelf! Wilderness Cooking vergoed enkel de retour kosten wanneer er spraken is van verkeerde levering of schade. 

  Laat een reactie achter

  * Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  * Verplichte velden

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
  Wilderness Cooking 9,5 / 10 - 400 Reviews @ webwinnkel keur