Kaarsen

Kaarsen

s avond gezellig de tent of de tafel verlichten met kaarsen? Wij hebben verschillende kaarsen op voorraad liggen. Ook hebben we kaarsen houders. een kaars kan veel sfeer geven. Daarom hebben wij ook verschillende soorten kaarsen en houders. Met de kaars houders van uco kun je de kaars wel tot 9 uur laten branden. Zo heb je heel de nacht lang een kaars branden als dit gewenst is. Ook zijn deze kaarsen verkrijgbaar met citronella. Ideaal voor in de zomer. Zo blijven de vliegen op afstand en kun je genieten van de zomerse dagen.

Waxinelichtjes

Met waxinelichtjes hen je ook altijd een kaars branden. Het voordeel is dat deze vaak goedkoop zijn en overal te krijgen. Wanneer je deze plaats in een waxinen licht houder geniet je van een sfeer vol lichtje wanneer je onderweg bent. Een klein waxinen lichtje kan genoeg licht geven voor om net te kunne zien wat je doet. Let er wel op dit zal niet heel de tent of ruimen verlichten.

Meer informatie over kaarsen 

Wil je graag meer informatie over de kaarsen en houders dan staan we u graag te wordt. We zijn bereikbaar via Tel: 0118-578127 of mail ons via [email protected]. We helpen je graag met het maken van de juiste keuzen of denken graag mee voor de juiste oplossingen. Door onze jaren langen ervaring kunnen we je zeker helpen op het gebied van outdoor en buitekoken.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »