Slaapmat

Slaapmat kopen

Ben jij op zoek naar een goede slaapmat voor jou avontuur dan ben je bij Wilderness Cooking aan het juiste adres. Wilderness Cooking heeft verschillende slaapmatten in het assortiment voor elk avontuur. Zoek je een slaapmat voor op de camping of voor een hike geen probleem wij hebben het. Wil je graag komen proef liggen kan dat natuurlijk ook zonder probleem. Wij hebben de slaapmatten voor je klaar staan zo dat je alles kunt bekijken en kunt proberen.

Juiste slaapmat kiezen

voor dat je een slaapmat gaat kopen moet je je zelf eest een paar vragen stellen over wat je met de slaapmat wilt gaan doen. Wanneer je de slaapmat enkel in de zomer wilt gebruiken heb je een mat nodig met een lageren R-waarde. Wanneer de slaapmat ook gebruikt wordt in de winter is er een hogeren R-Waarde nodig. Dit is natuurlijk een belangrijk onderdeel wanneer je op zoek bent naar een slaapmat. Zo hebben slaapmatten ook verschillende vormen en diktes. Wanneer de slaapmat in de rugzak mee gedragen wordt is het ideaal om een mummy slaapmat te nemen. Deze hebben een compacte maat en stemmen vaak af op de maat van de slaapzak. Toch liever meer comfort dat kan natuurlijk ook zonder probleem kijk dan is naar de dreamzone slaapmat van Nomad. Voorzien van foam en verkrijgbaar in verschillende diktes.

Advies over de juiste slaapmat

Een keuzen maken over een juiste slaapmat is natuurlijk lastig en zeker online. Wat heb ik nu nodig of licht het wel goed. Geen zorgen wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzen. Voor meer informatie kun je ons bellen op 0118-578127 of mail ons op [email protected] wij helpen je graag verder met het maken van de juiste keuzen voor jou slaapmat.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »