Mokken

Mokken

Lekker een bakje koffie of thee in de ochtend is toch wel een goed begin van de dag. En zeker als de mok geen warmte door laat en u niet u lippen verbrand aan de rand van de mok wat vaak gebeurd bij emaillen mokken. De mokken van kupilka laten geen warmte door en u zult nooit meer u lippen verbranden aan u mok. De mokken zijn gemaakt van 100% natuurlijk materiaal en zijn vaatwas bestendig in tegenstelling tot vele camping servies.

Geïsoleerde mokken 

Een geïsoleerde mok is ideaal voor wanneer het kouder wordt. Zo blijven de warmen dranken net wat langer warm Dit is natuurlijk heerlijk voor wanneer je een warm kopje koffie drinkt in de ochtend. Of natuurlijk een kopje thee je wilt niet dat deze binnen een aantal minuten is afgekoeld. Darom hebben wij geïsoleerden mokken die zijn voorzien van een deksel met drinkgat zo is er een kleinen kans dat de drank snel afkoelt. Deze bekers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren voor zien van een nylon thermos hoes of van bamboe.

Gemêleerde mokken 

Gemêleerde mokken zijn vaak gemaakt van staal met een gemêleerde laag er over heen. Deze mokken hebben een Gladen afwerking en zijn ideaal voor kouden en warme dranken. Door dat emaille 2 keer op extremen hoge temperatuur wordt afgebakken wordt het emaille extreem hard waardoor het ook een gladden afwerking krijgt. en het ook nog eens gemakkelijk schoon te maken is. Deze mokken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verschillende logo's op de mokken.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »