Raspen

Keuken raspen

Wilderness Cooking heeft een ruim assortiment aan verschillende raspen. Ideaal voor het schaven van kazen, chocola of anderen producten! Een goede rasp in de keuken is echt onmisbaar zeker wanneer je gaat bakken is een goede rasp van belang. Maar waarom is een goede rasp dan zo belangrijk. nou dat heef te maken met het staal waar de raspen van gemaakt zijn en hoe lang deze mee gaan voor dat deze bot worden. Darom is het belangrijk om een roede rasp aan te schaffen. En ook af te vragen waar de rasp voor gebruikt gaat worden. Zo heeft elke keukenrasp een eigen soort schilfers die de rasp maakt!

Blokrasp

Een blok rasp is een van de meest gebruikte en handige raspen die er is. Door dat er Standaart 4 hoeken opzitten met elk een eigen patroon kun he heel makkelijk kiezen welk patroon je wilt gebruiken. Hierdoor hoef je niet gelijk vier verschillende raspen te kopen. Het grote voordeel is ook dat een blok rasp over het algemeen redelijk voordelig zijn voor het genen wat je krijgt. Ook dient de blok rasp gelijk als opvang bak en vliegen de rasp schilfers ook niet gelijk allen kanten op!

Meer info over de Keuken raspen? 

Wil je graag meer informatie over de keuken raspen dan staan we u graag te wordt. We zijn bereikbaar via Tel: 0118-578127 of mail ons via [email protected] We helpen je graag met het maken van de juiste keuzen of denken graag mee voor de juiste oplossingen. Door onze jaren langen ervaring kunnen we je zeker helpen op het gebied van outdoor en buitekoken.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »