Onderdelen

Reserven onderdelen stormlamp

Een storm lamp is natuurlijk een leuken en een sfeer vollen lamp zeker wanneer de dagen wat korter worden en je toch nog lekker buiten wilt zitten. Helaas heeft een stormlamp wel veel onderdelen die kapot kunnen gaan. of die je kwijt kan raken. Zo heb je de vuldopjes lontjes of het glas wat kan breken. Natuurlijk heeft Wilderness Cooking allen onderdelen op voorraad liggen en kunnen deze natuurlijk snel geleverd worden. Hebben wij het onderdeel niet kunnen wij het vaak wel bestellen.

Onderdelen HK500

De Petromax hk500 lampen zijn complexen hoge druk lampen. Na loop van de tijd zullen hier onderdelen van vervangen moeten worden om deze zo goed mogelijk te kunnen blijven gebruiken. Daarom heeft WIlderness Cooking een ruim aanbod aan hk500 reserve onderdelen. Door dat er veel onderdelen zijn hebben we helaas niet alles. Bent u naar iets speciaals op zoek dan kunnen wij dit altijd bestellen en leveren. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen dan graag verder.

Opzoek naar iets speciaals? 

Ben je op zoek naar iets speciaals voor een lamp of andere soort verlichting neem gerust contact met ons op. De kans is zeer groot dat wij het kunnen leveren op bestelling. Zo denken wij natuurlijk ook graag mee met een oplossing. Indien wij het niet kunnen leveren zullen wij iemand voor u zoeken die het wel kan. Wij zijn te bereiken via tel: 0118-578127 of mail ons via [email protected] wij helpen je graag verder? Ook beschikken we over een groot aanbod kookgereedschap.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »