• • 1500 PRODUCTEN LEVERBAAR
 • • GRATIS VERZENDING VANAF €50,-
 • • NIET GOED GELD TERUG


  Over ons

  Wie is Wilderness Cooking

  Wilderness Cooking is een webshop die in 2019 is opgericht. In de loop der jaren is het uitgegroeid tot een grote webshop met 2000 artikelen. De eigenaar van Wilderness Cooking, Dylan Blaauw, is een ervaren chef-kok en buitenkok. Vanwege zijn grote passie voor buiten koken heeft Dylan besloten om ook de benodigde producten hiervoor aan te bieden.

  Oprichting wilderness Cooking 2019

  In 2019 begon Wilderness Cooking als een cateringbedrijf dat op locatie kwam en voor groepen mensen kookte, allemaal op houtvuur. Tegelijkertijd werd ook de eerste stap gezet naar een webshop. Wilderness Cooking begon met 100 producten die gerelateerd waren aan buitenkoken. De eerste merken waren meteen bekende en goede merken, zoals Lodge, Bon Fire, Mora, Light My Fire en GSI Outdoor.

  Verhuizing 2020

  Al snel werd de garagebox te klein, maar het was belangrijk om verder te groeien en uit te breiden. Dit leidde tot de beslissing om te verhuizen naar een grotere loods met meer ruimte voor uitbreiding.

  Na de verhuizing was er meer ruimte voor het toevoegen van meer merken en producten. Dit stelde Wilderness Cooking in staat om verder te groeien en het assortiment uit te breiden tot 800 artikelen. We mochten eindelijk zeggen dat we een echte webshop waren met een mooi en ruim assortiment! 

  Helaas werd ook dit pand al snel te klein en werd besloten om nogmaals te verhuizen naar de huidige locatie. Hier is voldoende ruimte om nog groter en beter te worden. Deze locatie biedt ook de mogelijkheid om een buitenkooklocatie op te richten waar klanten kunnen komen en kennis kunnen maken met buitenkoken!

  Cateringen en workshops 

  Het begin van Wilderness cooking is nog steeds een groot onderdeel van ons bedrijf. Zo gaan wij nog regelmatig op pad. Ook de catering heeft niet stil gestaan en is uitgebreid. Op dit moment kunnen wij tot 150 personen cateren op locatie! 

  Doordat er nu genoeg ruimte was en er een buitenkooklocatie kon worden gemaakt, hebben we deze mogelijkheid benut. In de loop der tijd hebben we deze locatie uitgebreid met alles wat je maar kunt bedenken dat je nodig hebben op het gebied van outdoor koken. Zo kunnen we onze klanten de beste buitenkookervaring bieden.

  Toekomst viezie 

  Een veelgestelde vraag is waar Wilderness Cooking naartoe gaat in de toekomst. Wij hopen in de toekomst een grote winkel te openen van minimaal 800 m2. Om hier een mooie tentoonstelling te maken van alles wat wij hebben. Zo kunnen wij onze klanten nog beter helpen en van dienst zijn. Want daar draait het natuurlijk allemaal om; klanttevredenheid. De winkel moet ook beschikken over een grote collectie aan top merken, zodat alles onder 1 dak te zien is! 

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Wilderness Cooking 9,5 / 10 - 400 Reviews @ webwinnkel keur