Koelbox accessoires

Koelbox accessoires

Wil jij net wat meer uit je koelbox halen dat kan natuurlijk met de koelbox accessoires die wij hebben. Denk hierbij aan een bier opener of kussen. Zo heeft Wilderness Cooking verschillende accessoires op voorraad. Zo als de populairen organiseer mandjes voor in de koelbox. Met deze mandjes hou je jou koelbox netjes en geordend en kun je overal makkelijk bij wanneer het nodig is. de rvs gecoaten manden zijn gemakkelijk uit de koelbox te halen zo dat je ook bij de onderkant kunt wanneer je iets wilt pakken.

Koelbox kussen

Met de koelbox kussens maak je van jou koelbox een stoel of bank afhankelijk welke koelbox je heb. Door dat de kussens gemakkelijk aan de koelbox bevestigd kunnen worden hier je niets te boren. Er zitten Standaart gaten in de koelbox waar de kussens op vast gemaakt kunnen worden. Ook hebben wij koelbox beschermers verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. Deze beschermers zijn gemakkelijk op de koelbox te plakken. Wil je later toch nog graag een kussen plaatsen is dit geen enkel probleem deze kan er gewoon over heen geplaatst worden.

Koelbox slot

Naast kussens en mandjes hebben wij ook slot platen en haken waar mee de koelbox op slot kan en aan een ketting geplaatst kan worden. Dit is ideaal voor als je je koelbox op een open plaats wilt laten staan zo als op een boot of op het strand. Op deze manier weet je zeker dat jou spullen veilig en koel liggen!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »