Outdoor zeep

Outdoor zeep

Wanneer je op pad ga, is hygiëne belangrijk. Met onze outdoor zeep kun jij je overal opfrissen zonder dat dit deze zeep schadelijk i voor de natuur. Deze zeep is gemaakt van 100% natuurlijk afbreekbaren stoffen. Hierdoor kan deze zeep ook gebruikt worden in meren, rivieren of een beekje zonder dat dit schaden aanbrengt aan de natuur.

Vloeibaren zeep of blaadjes 

Wilderness cooking heeft verschillende soorten zeep in het assortiment. Hierdoor hebben wij zeker een passend product voor jou. Wanneer je voor de vloeibare zeep gaat, is dit gelijk gebruiks- klaar zo als je gewend bent met de zeep die je thuis gebruikt. Ook hebben we pakjes met blaadjes. Deze kun je gemakkelijk uit de verpakking halen. Wanneer deze in contact komen met water zullen deze oplossen en zal dit zeep worden. Ideaal voor onderweg en extreem licht in gewicht.

Body wash en laundry wash

Naast de body wash vloeibaren zeep hebben we ook landry wash in het assortiment. Voor een lange trip kan het zeer gemakkelijk zijn om je kleding te wassen. Hiervoor hebben we dus ook de Landry wash in het assortiment. Voor vragen over de soort zeep neem gerust contact op met ons via Tel: 0118-578127 of mail ons via: [email protected]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »