Petromax

Petromax Dutch Oven

Met de Dutch Oven’s van Petromax maakt je de heerlijkste gerechten op het strand, thuis of in het bos. Met de vele maten die Petromax heeft zit er een Dutch Oven voor iedereen een tussen. Of je nu met vrienden of familie bent maak samen de leukste gerechten. Maar daarvoor heeft u natuurlijk wel de juiste spullen nodig. Petromax heeft alles wat u nodig heeft voor uw buitenkook beleving. Van handschoen tot vuurtafel Petromax heeft alles.

Petromax Vuurschaal

Als het om buiten koken gaat dan denken veel mensen gelijk aan Petromax. Dat is ook niet heel raar want petromax is een van de bekendste merken in Europa. Als u gaat buiten koken hoort daar natuurlijk een goede vuurschaal of Vuurplaats bij. Met de Petromax Atago heeft u alles in een. Een handige inklapbare vuurschaal wat ook als bbq gebruikt kan worden. Doordat de Petromax atago zijn eigen gassen verbrand brand deze vuurplaats zeer schoon en zo goed als zonder rook.

Buiten koken met Petromax

Of u nu een beginnende buiten kok bent of een gevorderde Petromax groeit mee. Doordat Petromax zelf veel buiten kookt weet petromax wat er mist of aangepast moet worden. Op deze manier blijft dit bedrijf nieuwen producten ontwikkelen. Door de nieuwen ontwikkelingen van petromax kan iedereen blijven genieten van het buiten koken.

 

Welke Dutch Oven heeft u nodig

Maat

Aantal personen

Petromax QT 1

0-1

Petromax QT 3

1-3

Petromax QT 4,5

3-5

Petromax QT 6

4-8

Petromax QT 9

8-14

Petromax QT 12

14-20

Petromax QT 18

+ 20

 

Of u nu een Dutch Oven met of zonder pootjes neemt het aantal personen blijft hetzelfde. Wanneer kiest u voor een Dutch Oven zonder pootjes. Wanneer u de Dutch Oven wilt gebruiken op een vlakke ondergrond zo als een kachel. Wanneer u pootjes neemt kunt u gemakkelijk kolen onder de pan leggen. Natuurlijk is dit ook mogelijk met een Dutch Oven met een platte bodem dan moet u een trivet gebruiken.

Lees meer