Petromax

Als het om outdoor koken gaat, denkt men direct aan Petromax. Dat is ook niet gek, want Petromax is een van de bekendste buitenkookmerken in Europa. Wanneer u regelmatig buiten kookt, heeft u een goede vuurschaal of vuurplaats nodig. Met de Petromax Atago heeft u alles in één. Dit is een handige inklapbare vuurschaal die ook als barbecue te gebruiken is. Deze vuurschaal en grill verbrandt zijn eigen gassen waardoor uw werkplaats schoon en rookvrij blijft.

Buiten koken met Petromax

Of u nu een beginnende of gevorderde buitenchef bent, Petromax groeit met u mee. Het merk heeft ontzettend veel ervaring in buiten koken, waardoor de professionals precies weten wanneer er iets mist of aangepast moet worden. Hierdoor blijft het merk nieuwe producten ontwikkelen waar u weer van profiteert. Via Wilderness Cooking koopt u de mooiste producten van dit erkende merk, zoals:

Vraag ons om advies

Twijfelt u over welke pannen of andere buitenkookartikelen u het best koopt voor uw toepassingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit doet u door te bellen naar 0639202585 of een e-mail te sturen naar [email protected]. Onze specialisten geven u het beste advies, zodat u nog jarenlang profiteert van uw aankoop.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »