Luifel adaptors

Luifel montage beugels

  luifels zijn een geweldige manier om wat extra bescherming tegen de zon en elementen aan jou caravan toe te voegen. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste beugels om jou luifel mee te monteren. Met meer als 100 Verschillende beugels kunnen wij het zeker passend krijgen voor jou luifel. 

Hoe een luifel te installeren

Het monteren van een luifel is heel verschillend. Bij sommige auto's en caravan is het nodig om gaten te boren. Maar er zijn Natuurlijk ook een hoop caravans waar dit al in voorbereid is en waar de luifel gewoon op geschroefd kan worden. Dit zal wel per geval bekeken moeten worden

Fiamma luifel beugels

De beugels van Fiamma zijn ideaal om te gebruiken om een luifel te monteren. Met meer als 65 verschillende soorten beugels is er zeker een passende die bij jou caravan, auto of aanhanger past. Met de juiste beugels is het ophangen van een luifel zeer gemakkelijk en snel te doen. Ben jij op zoek naar een luifel met de juiste beugels dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzen. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »