Kamado

Kamado kopen in Zeeland

Wanneer je op zoek bent naar een kamado en dat in Zeeland. Dan ben je natuurlijk bij Wilderness Cooking aan het juiste adres. Door onze jaaren langen ervaring kunnen wij je alles vertellen over een kamado. Het grote voordeel is dat wij de bbq's uit eigen voorraad kunnen leveren. Woon je in de buurt komen wij de kamado de zelfde dag nog afleveren en monteren dat jij savonds kunt gaan grillen. Daar naast hebben wij jaren langen ervaaring op het gebied van bbq en en buiten koken en helpen wij je natuurlijk graag op weg met het maken van een mooi gerecht.

Waarom een kamado

Wilderness Cooking krijgt vaak de vraag waarom een kamado? Ik kan toch ook een goedkopen weber kopen. Dat is natuurlijk zeker mogelijk maar het grote verschil zit het in het materiaal. Een weber is gemaakt van staal en is zeer dun en gevoelig voor omgevings- temperatuur. Een kamado daar in tegen is gemaakt van dik stevig keramiek. Het voordeel hier van is dat deze kamado's goed in temperatuur te regelen zijn en je hier ook goed low en slow op kunt grillen. En ook natuurlijk een heel belangrijk onderdeel is dat deze kamado's er ook nog eens heel stoer uitzien in de tuin het is een echte blik vanger en gesprek starter. 

Kamado Workshops in Zeeland

Wanneer je een kamado heb gekocht wil je er natuurlijk gelijk mee aan de slag. Dat is heel normaal. En dan is het moment daar en begin je met het inbranden en grillen. Al snel merk je dat je wat meer wilt. Nou dat is geen probleem. Wilderness Cooking verzorgt daarom ook workshops waar we aan de slag zullen gaan in onze buiten keuken. Elke workshop staat in zijn eigen thema. Voor meer informatie hier over kijk op bij onze workshops. 

Verschillende maaten kamado's

Naast allen verschillende merken en kleuren hebben wij ook veel verschillende maten. Het voordeel hier van is dat je zelf kunt kiezen welke maat bij jou past. grill jij alleen voor je zelf dan Heb je vaak aan een kleine kamado al genoeg. toch liever met wat vrienden aan de slag? Dan is een slagje groter toch mis net een iets beter idee. En natuurlijk heeft WIlderness Cooking die ook gewoon staan.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »