Pizza Accessoires

Pizza Accessoires

Iedereen houd wel van pizza. En hoe gaaf is het om pizza te bakken op een kamado? Dat kan natuurlijk gemakkelijk met de juiste accessoires. Zo heb je natuurlijk wel een aantal spullen nodig om een goede pizza te kunnen bakken. Denk hier bij aan een hitte schilt, grill rooster, pizza steen, pizza schep en een pizza mes. En het belangrijkste een goed deeg. Wil je graag een goede pizza maken? Kijk dan eens bij onze recepten!

Pizza steen voor de bbq

Wanneer je pizza gaat bakken is een goede pizza steen natuurlijk een van de belangrijkste accessoires die je nodig heb. Zonder een pizza steen natuurlijk ook geen pizza. Wilderness Cooking heeft verschillende soorten pizza stenen op voorraad. Deze stenen zijn afgestemd op de maten van de Kamado, Natuurlijk hebben wij ook stenen van anderen merken die net wat voordeliger zijn. Dit komt omdat deze stenen vaak net wat kunnen zijn.

Pizza schep

Naast allen anderen spullen die je gebuikt is een pizza schep voor de kamado toch ook heel belangrijk. Wanneer je pizza gaat bakken zonder schep ga je niet ver komen. De pizza zal toch van en op de kamado geplaatst worden. Dit doe je met een goede schep met langen steel. Zo blijft de afstand tussen de kamado en je handen op een veiligen afstand. Heb je vragen over de pizza accessoires. Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »