barbecue

Barbecue kopen

Ben jij op zoek naar een passende bbq voor op vakantie of voor in de tuin. Dan hebben wij zeker een passende bbq voor jou. Of je nu op zoek bent naar een kamado of naar een gas bbq wij hebben het allemaal, en leverbaar van uit eigen voorraad. Zo kun je bij ons elke bbq, kamado of gas bbq bekijken. wij helpen je natuurlijk graag met het maken van de juiste keuzen zo dat je zeker de juiste bbq heb die past bij jou wensen. Soms is het natuurlijk lastig om de juiste keuzen te manen op het gebied van barbecues.

camping grill

De camping grill is zeker een van de meest populairen barbecues/ grills die er zijn. Dit komt omdat deze zeer veelzijdig zijn en de mogelijkheden bijna eindeloos zijn. Het voordeel hier van is ook dat je er op kunt bakken, grillen en koken. Daarnaast zijn deze grills zeer compact op te bergen en gemakkelijk mee te nemen waar je ook naar toe gaat. Omdat de camping grill op gas werkt is het ook altijd toe gestaan deze te gebruiken ook op plekken waar niet gebarbecued mag worden.

Barbecue specialist Zeeland 

Wilderness Cooking is dan ook zeker de bbq specialist van Zeeland. Met een ruim aanbod aan verschillende soorten kamado's en grills hebben wij altijd wel een bbq die bij jou past. Door onze jaren langen ervaring kunnen wij zeker het juiste advies geven en helpen met het maken van de juiste keuzen. Heb je vragen over een barbecue dan kun je ons bereiken op tel: 0118-578127 of mail ons op [email protected]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »