Verzenden & retourneren

Ruilen en retournerenIs er sprake van zichtbare transportschade dan mag u hiervan direct melding maken bij de vervoerder, in veel gevallen PostNL. Ontvangt u het product beschadigd, mail ons een foto van de beschadiging en we nemen zo spoedig mogelijk, tijdens kantooruren, contact met u op.

Bevat de zending niet het door u bestelde product neem dan direct contact met ons op en stuur met de verkregen instructies het verkeerde product ongeopend aan ons retour.

Een gekocht product mag (volgens de wet koop op afstand) binnen 14 dagen geretourneerd worden. De verzendkosten van de retourzending worden niet vergoed en zijn voor uw eigen risico.

Ziet u af van de koop en wilt u de artikelen retour sturen dan dient u ons dat binnen 14 dagen na ontvangst (ook als de zending bijvoorbeeld bij de buren is bezorgd) van de goederen (in geval van een deellevering geldt dit voor het laatste deel) per e-mail of schriftelijk per post te laten weten.

Retouren dienen onbeschadigd, zonder gebruikssporen, en liefst in originele verpakking en voldoende gefrankeerd naar ons verstuurd te worden inclusief (een kopie van) de aankoopbon of factuur. Graag horen wij daarbij ook de reden van retour. De artikelen afgeven op ons winkelschip mag natuurlijk ook, wellicht kunnen wij u dan direct helpen met een vervangend (service-) exemplaar.

Uiterlijk binnen 14 dagen, maar zo snel als mogelijk na ontvangst van de goederen wordt het bedrag terugbetaald. Zendt u de totale zending retour dan ontvangt u ook de gemaakte verzendkosten retour tenzij op uw verzoek extra verzendkosten zijn gemaakt ten opzichte van onze geboden standaard leveringsmethode. Ook de speciale extra kosten van verzendingen naar het buitenland worden niet geretourneerd.

Retouradres:

Wilderness Cooking

Oudeveerseweg 22 B

4332 SH Middelburg

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »