Vuur Handschoenen

Vuur handschoenen 

Vuur handschoenen is een van het belangrijkste gereedschap wat je kunt gebruiken in het buiten koken. Ideaal voor het verplaatsen van een warmen dutch oven. Door dat de meesten handschoenen gemaakt zijn uit leer kunnen de handschoenen veel warmte hebben en gaan deze een zeer langen tijd mee. Bij het buitenkoken worden hogen temperaturen bereikt. Daarom is het belangrijk je handen te beschermen tegen deze extremen hitten.

Leer of stof

Er zijn eigenlijk twee soorten handschoenen die gebruikt kunnen worden dat zijn leren handschoenen met een aramidvezel binnenkant en een stoffen handschoen met siliconen grip. Maar wat is nou beter. Dat is gemakkelijk dat zijn leren handschoenen. Deze kunnen net wat meer warmte hebben en gaan een stuk langer mee. Ook Door dat het leer niet zal smelten als deze warm wordt. Het is ook mogelijk om gewoon brandend hout uit het vuur te halen voor een korte tijd. Dat gaat helaas niet Luken met een stoffen handschoen. Een stoffen handschoen is wel ideaal voor binnen in huis te gebruiken.

Voor meer vragen oven vuur handschoenen. 

Wil je toch graag meer advies over het gebruik van vuur handschoenen kun je altijd contact met ons opnemen wij staan je graag te woord en helpen natuurlijk met het make van de juiste keuzen. Wij zijn bereikbaar via tel: 0118-578127 of mail ons via: [email protected]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »