hamers

camping hamer 

Een goede hamer is natuurlijk belangrijk je wilt gemakkelijk je haringen in de grond kunnen slaan en daar heb je een goede hamer voor nodig. Wij raden altijd aan om een hamer te nemen met een rubberen kop. Dit zal de levensduur van de haringen aanzienlijk verlengen. Met een metalen kop sla je vaak de haringen kom en kapot.

haring trekker 

De hamers die Wilderness Cooking verkoopt zijn voorzien van een haring trekker. Of de hamer nu een kunststof handvat of hout handvat heeft onder aan de hamer zit een haak waar je haringen mee uit de grond kunt trekken. Helaas heeft een haring niet een goed punt dat je vast kunt pakken om deze uit de grond te trekken. Daarom is het ideaal om een haring trekker bij het hebben hiermee zal een haring los krijgen geen probleem meer zijn.

Hamer met kunststof of hout handvat 

WIlderness Cooking heeft verschillende soorten hamers met kunststof steel en hout handvat. Een kunstof handvat is vaak net wat prettiger werken omdat een kunststof handvat de trillingen op neemt en deze dus niet door. Ideaal als je dus veel haringen in de grond moet slaan. Wil je graag meer informatie over camping hamers dan kun je ons altijd bellen op 0118-578127 of mail ons op [email protected] wij staan je graag te woord over camping hamers. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »