Tafel lamp

Camping Tafel lampen 

Gezellig met ze allen buiten en toch wat extra licht nodig. Dan hebben wij zeker een tafel lamp die bij jou past. Of deze nou op gas of stroom is wij hebben het. Zo hebben wij lampen met een ouderwets ontwerp maar ook modernen lampen die in verschillende standen geplaatst kan worden. Zo zijn de lampen van Barebones met een usb oplaadbaar. Ideaal zo hoef je niet meer met batterijen aan de slag! Zeker wanneer je op vakantie bent wil je je daar geen zorgen meer over maken.

Coleman tafel lampen

Zo heeft Wilderness cooking ook lampen van Coleman, deze lampen zijn voorzien van een Batteryguard dat betekend wanneer de lamp los gekoppeld is de batterij geen contact maak met de lamp. Hierdoor kan de batterij ook geen stroom verliezen en ben je verzekerd dat de batterij langer mee gaat wanneer je deze lamp gebruik. Deze lampen zijn berijbaar in verschillende maten met verschillende lichtopbrengsten. Ideaal voor elke kampeertrip, toch liever een wat moderneren lamp? Kijk dan eens naar onze lampen van olight. Verkrijgbaar in verschillende kleuren!

Specialen camping lamp? 

Ben jij op zoek naar een specialen camping lamp of wil je iets bijzonders hebben dan hebben wij de petromax hk500 lampen. Deze lampen hebben een hoge licht opbrengst en zijn ideaal voor op de camping en hebben ook nog eens een stoer en ouderwets uiterlijk. Dit maakt deze lampen gelijk stoer. Wil je graag meer informatie over de tafel lampen dan kun je ons altijd bellen via Tel: 0118-578127 of mail ons via: [email protected]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »