deksel lifter

Deksel lifter 

Ben je op zoek naar een deksel lifter voor je dutch oven. Wilderness Cooking heeft een ruim assortiment aan verschillende deksel lifters. Door dat we een ruim assortiment hebben we zeker de juiste lifter voor je. Van korten tot langen lifters we hebben het allemaal. Naast de Standaart deksel lifters hebben we ook pro lifters en deksel dragers in ons assortiment. Zo kun je de lifter afstemmen op de deksel en op wat je prettig vind.

Pro deksel lifters

Met de pro deksel lifter van Petromax kun je de deksel vast klemmen aan de lifter. Hierdoor blijven de kolen op de deksel liggen en kan de deksel ook niet kantelen. Het voordeel hiervan is dat deze lifter geschikt is voor grotere deksels tot wel 18qt. Door het houten handvat licht deze lifter goed in de hand en is deze gemakkelijk te gebruiken.

Meer ingomatie over de deksel lifters

Ben je op zoek naar een specialen lifter of wil je graag meer informatie ontvangen hier over. Je kunt ons altijd bellen op 0118-578127 of mail ons via [email protected]. Door de jaren langen ervaring kunnen we het juiste advies geven over de lifters en helpen we graag met het maken van de juiste keuzen voor de perfecte deksel lifter. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »