Tenten

Kamperen

Bent u opzoek naar kampeer spullen voor u vakantie.  wilderness Cooking heeft een ruim assortiment aan kook gerij, tenten, slaapzakken en slaapmatjes. Wij helpen u graag aan de juiste materialen voor u vakantie zodat u onbezorgd kunt genieten van u vakantie. Weet u niet wat u nodig heeft kom gerust langs, op deze manier kunt u alles zien en uitproberen.

Kamperen met een tent

Er zijn veel merken tenten op de markt vandaag de dag. Van veel verschillende materiaal en ook het aantal personen loopt erg uit een. Vraag u eerst af welke model tent u zoek. Is dit een tipi tent of een tunnel tent. Kijk dan naar het aantal personen en de grote van de tent. En dan is er nog een belangrijk punt misschien, wel het belangrijkste punt. Wilt u een tent van katoen of polyester.

Tent van katoen of polyester

De meesten tenten zijn gemaakt van katoen of polyester. Maar wat is nou het groten verschil tussen deze 2 materialen. Een katoenen tent heeft meer onderhoud nodig en is een stuk zwaarder en heeft een groter pak formaat. Het groten voordeel van een katoenen tent is wel dat deze kouder is in de zomer en warmer in de winter. Ook zijn katoenen tenten minder gevoelig voor brandgaten wanneer hier een kachel in staat. Polyester tent zijn vaak licht en gemakkelijk mee te nemen. In de zomer loopt de temperatuur al snel op in deze tenten. Het voordeel is wel dat een polyester tent een stuk voordeliger is dan een katoenen tent.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »