Slaapzakken

Camping slaapzakken 

Een goede nacht rust is zeer belangrijk! Daar hoort natuurlijk ook een goede slaapzak bij. Op moment zijn er zeer veel verschillende slaapzakken op de markt maar welke slaapzak past nu bij jouw avontuur? Wij geven graag bijpassend advies over welke slaapzak het best bij jouw avontuur past.

Donzen slaapzakken

Een donze slaapzak is vaak in prijs wat duurder dan een synthetische slaapzak. Dit komt omdat dons vaak een stuk duurder is in aankoop als de materialen die nodig zijn voor een synthetische slaapzak. Het grote voordeel van dons is wel dat het extreem licht is. Verder past dons zich aan naar jouw lichaam en buiten temperatuur. Door dat dons ook extreem compact is is het mogelijk om jouw slaapzak in een compressie zak te stopen waar door je veel ruimte bespaart onderweg!

synthetische slaapzakken

Synthetische zijn vaak zeer goedkoop in aankoop. Het nadeel van deze slaapzakken is wel dat deze vaak een groot pak formaat hebben. Verder gaan de meeste synthetische slaapzakken niet tot extreem koude temperaturen. Vaak worden deze slaapzakken gebruikt op de camping omdat de vaak zacht en warm aanvoelen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »