branders

Branders

Er zijn velen soorten branders op de markt. Van zelf vergassers tot hobo stove's. Over het algemeen zijn deze stoves vaak goed mee te nemen in de rugzak. Klein van formaat en licht van gewicht.

Ultra licht Brander

Er zijn ultra licht branders op de markt. Deze branders zijn gemaakt van titanium. Bekijk de stoves van bushbox eens. Dit Duitse bedrijft heeft jaren langen ervaring met het maken van licht gewicht stoves van zeer hogen kwaliteit. Dit bedrijft heeft

stoves voor elke gelegenheid en doeleinde.

Branders zijn gemakkelijk in gebruik Door de geruime keuzen is het vaak moeilijk een keuzen te maken. Wat heeft u nodig en wat gaat u er mee doen. Veel mensen kiezen toch voor een licht gewicht stove. Deze stove hoeft u alleen maar uit te Klappe en u kunt beginnen. Er zijn ook veel accessoires voor te verkrijgen. Van mooie opberg hoezen tot grill platen.

Advies op maar

Op zoek naar een brander voor je avontuur. Door dat Wilderness cooking veel ervaring heeft met branders en outdoor activiteiten helpen wij u natuurlijk met het maken van de juiste keuzen. Zo denken wij graag mee welke brander het best bij u past en bij u avontuur. Voor vragen wijn wij bereikbaar via Mail: [email protected] of bel ons op: 0118-578127. Wij staan u graag te woord.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »