branders

Branders

Er zijn velen soorten branders op de markt. Van zelf vergassers tot hobo stoves. Over het algemeen zijn deze stoves vaak goed mee te nemen in de rugzak. Klein van formaat en licht van gewicht.

Ultra licht Brander

Er zijn ultra licht branders op de markt. Deze branders zijn gemaakt van titanium. Bekijk de stoves van bushbox eens. Dit Duitse bedrijft heeft jarenlange ervaring met het maken van lichtgewicht stoves van zeer hogen kwaliteit. Dit bedrijft heeft

stoves voor elke gelegenheid en doeleinde.

Branders zijn gemakkelijk in gebruik Door de geruime keuze is het vaak moeilijk een keuze te maken. Wat heeft u nodig en wat gaat u er mee doen. Veel mensen kiezen toch voor een licht gewicht stove. Deze stove hoeft u alleen maar uit te klappen en u kunt al beginnen. Er zijn ook veel accessoires voor te verkrijgen. Van mooie opberghoezen tot grillplaten.

Advies op maat

Op zoek naar een brander voor je avontuur. Doordat Wilderness cooking veel ervaring heeft met branders en outdoor activiteiten helpen wij u natuurlijk met het maken van de juiste keuze. Zo denken wij graag mee welke brander het best bij u past en bij u avontuur. Voor vragen wijn wij bereikbaar via Mail: [email protected] of bel ons op: 0118-578127. Wij staan u graag te woord.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »