• • 1500 PRODUCTEN LEVERBAAR
 • • GRATIS VERZENDING VANAF €50,-
 • • NIET GOED GELD TERUG

  Announcement subtitle Announcement Title

  Announcement Text

  Workshops

  Altijd al een willen koken op hout vuur! Dat kan nu bij Wilderness cooking. wij beschikken over een grote buiten kook locatie in Middelburg.


   0 Producten


    Seen 0 of the 0 products

    Buiten koken in Zeeland 

    Altijd al willen leren buiten koken? Lekker in de buiten lucht koken. Dat is natuurlijk mogelijk bij WildernessCooking. Wij hebben een geweldige buiten kook locatie in Middelburg Zeeland. Wat kunnen jullie verwachten van onze buiten kook locatie? Wij hebben een groot assortiment aan buiten kook spullen in onze keuken staan. Denk hier bij aan verschillende merken Dutch Ovens, Skillets en nog veel meer.

    Begin bij de basis

    Wanneer je aan de slag gaat met koken op vuur is het natuurlijk belangrijk om te beginnen bij de basis. Het draait niet alleen om het maken van een heerlijke maaltijd. Het maken van een goed vuur is net zo belangrijk wanneer je een goed vuur maakt is dit gemakkelijk te regelen en te controleren. Dat is dan ook de reden dat wij tijdens de workshop veel aandacht geven over hoe je het best je vuur kunt opstapelen. Daarna zullen we aan de slag gaan met het maken van joufavorieten recept. Wij hebben een ruim recepten boek liggen en veel ingrediënten dus je kunt heerlijk aan de slag gaan met het maken van jou gerecht. Wil je echt iets speciaals leren laat het ons weten dan kunnen we kijken of het binnen het programma past.

    Onze outdoor Kitchen

    WildernessCooking probeert zijn workshops net wat anders te doen als wat er al wordt aangeboden. Daarom hebben wij veel tijd en moeite geïnvesteerd in een geweldige plek waar wij graag wat kennis willen overdragen. onze buiten keuken bestaat eigenlijk uit drie delen.

    Het eerste deel bestaat uit een grote omgebouwde zee container die over de geheel breedte te openen in. In de container staan allen pannen en benodigende keuken materiaal wat nodig zal zijn om de workshop te volgen. 

    Het tweede gedeelte bestaat uit een Finse Kota met 20 zitplaatsen. In het midden van de Kota bevind zich een grote vuurplaats waar ook op gekookt kan worden. Door dat wij een plek hebben waar het mogelijk is om droog te zitten kunnen onze workshops ten aller tijden doorgaan. Voor de rest hebben wij buiten louche banken staan picknick banken en natuurlijk heel veel verschillende vuurplaatsen waar natuurlijk heerlijk mee gekookt kan worden!

    Workshops worden onder verdeelt in verschillende

    onderdelen!

    Wat maakt wildernessCooking anders, dat is eigenlijk heel gemakkelijk onze workshops worden onderverdeelt in verschillende onderdelen. Bij elke workshop Light de focus op een ander onderdeel. Zo hebben wij de volgende workshops in ons programma!

    • Brood & Banket 
    • Wild
    • Zee & Land
    • basis cursus
    • Gevorderde Cursus

    Voor meer info kan je kijken bij de cursussen zelf hier staat alles beschreven wat we die dag gaan doen!

    Door wie word de workshop gegeven? 

    De workshops zullen worden gegeven door Dylan Blaauw. Dit is ook tevens de eigenaar van WildernessCooking. Na een HORECA opleiding en een specialisatie jaar te hebben gedaan voor het koken op hoog niveau. aan ter groenen poorte in bruggen heeft hij veel ervaring op gedaan binnen de restaurant sector. Zo ben je er van verzekerd dat iemand met kennis van (buiten) koken de workshops geeft en je goed begeleid wordt.

    Korting bij aankoop tijdens de Workshop

    Tijdens de workshop willen wij allen deelnemers laten profiteren van een extra korting in onze winkel. Wanneer je een workshop volt maak je gebruik van een extra 10% aankoop korting op een groot gedeelte van ons assortiment. Dit maakt het natuurlijk extra interessant om een aankoop te doen en thuis verder te gaan met het koken op vuur. 

    Let op: Al onze workshops zijn op eigen risico! wij vragen dan ook bij deelnamen hier voor te tekenen. 

    Ben jij benieud naar een workshop! 

    Bij Wilderess Cooking is geen workshop of bedrijfsuitje hetzelfde. Iedereen heeft andere wensen en een ander budget. Hierdoor is het voor ons onmogelijk een vaste prijs te stellen aan onze workshops. Hiervoor hebben wij gekozen om te luisten naar u. Na een eerste telefoon, gesprek of mailtje gaan wij aan de slag met een menu en een vrijblijvende offerte. Is het menu niet naar wens dan kunnen we deze in overleg altijd aanpassen op u wensen. 

     

    Onze locatie kan maximaal 20 man terecht. Dit omdat er anders niet genoeg zit en werk ruimte is. Grotere groepe kan in overleg maar zal er niet genoeg ruimte zijn om iedereen te laten koken. 

    Boek hier jou unieken workshop! 

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    Wilderness Cooking 9,5 / 10 - 400 Reviews @ webwinnkel keur