Sea to summit

Sea To Summit

Alles wat je nodig heb voor onderweg heeft Sea To Summit wel in hun assortiment. Sea To Summit staat er om bekend dat zij steeds nieuwen dingen uitvinden en ook vaak nog licht gewicht. Op Dit moment zijn hun de voorloper op licht gewicht hiking en outdoor gear. Het is niet te zeggen dat als een product licht van gewicht is dat dit ook niet meer sterk is. Sea To Summit bespaart op bepaalde manieren gewicht zonder er sterkte op te verliezen.

Elke product wordt zelf getest

Op kantoor kan je het product niet zo testen als wanneer je buiten bent. Dit is ook de reden dat Sea To Summit al hun producten zelf test op betrouwbaarheid en levensduur. Zo ben je er van verzekerd dat de producten die je koopt ook van geweldige kwaliteit zijn, en een langen levensduur hebben.

Inspiratie voor verbetering

Door dat het bedrijf Sea To Summit veel buiten is en ook hun eigen producten testen kom je er vaak achter dat je toch iets mist wanneer je op pad gaat. Dit is dan ook wat Sea To Summit doet. Wanneer zij het idee hebben dat er iets mist wordt het vaak ook geproduceerd.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »