Trivet

Dutch Oven trivet

Trivet is eigenlijk een ander wordt voor onderzetter. De Trivetjes die wij verkopen zijn geschikt voor buiten koken en kunnen in het vuur geplaatst worden. Wanneer er in een Dutch oven gekookt wordt kunnen er hoge temperaturen bereikt worden waar de meesten trivetjes niet geschikt voor zijn. Deze sullen smelten of brandplekken krijgen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Daarom is het gebruik van een stalen of gietijzeren trievet belangrijk wanneer je aan de slag gaat met gietijzeren pannen.

Waar wordt een trivet voor gebruikt 

Wanneer je echt aan de slag gaat met buiten koken zul je merken dat je een trivet echt voor alles gaat gebruiken. Zo gebruiken wij hem zelf ook echt voor alles. Zelfs als deksel lifter. Wanneer je de Petromax trivet heb zitten hier haakjes aan waar mee een deksel gelift kan worden. Ook gebruiken we deze voor het stapelen van Duth Ovens of het neer zetten van een hete deksel zonder dat deze vies wordt van gras of as. Natuurlijk zijn de trivetjes ook ideaal voor gebruik als onderzetter op tafel. Of voor boven op de rocket stove voor een beteren verbranding.

Ben je opzoek naar een passende trivet

Wanneer je op zoek bent naar een passende trivet voor jou buiten kook ervaring dan hebben we zeker een passend trivetje in ons assortiment. Met meer dan 15 verschillende zit er zeker een voor je tussen. Wil je graag meer informatie neem dan contact met ons op via 0118-578127 of mail ons via; [email protected] we staan u graag te wordt.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »