Rocket stove kopen

Wilt u een rocket stove kopen? Dan schakelt u Wilderness Cooking in. Wij beschikken namelijk over een ruim assortiment aan buitenkookproducten, waaronder ook diverse rocket stoves. Met deze schone en goed verbrandende brander wordt hout verbrand. De hitte die hierbij vrijkomt, stijgt door de geïsoleerde schoorsteen naar de kookoppervlakte. Dit principe stamt af van een olielamp, waarbij glas werd gebruikt om de trek van de verbranding te verbeteren. Echter is er sinds de tijd van de olielamp wel veel veranderd. Voor het kopen van een hoogwaardige rocket stove van deze tijd, zijn wij de juiste winkel voor u.

Een rocket stove kopen voor een optimale verbranding

Wanneer u een rocket stove gaat kopen, wilt u natuurlijk wel weten hoe dit werkt. Dat leggen we graag aan u uit. Onder in de rocket stove wordt vuur gemaakt met klein hout. Wanneer dit vuur op een bepaalde temperatuur is, wordt er lucht aangetrokken in de verbrandingskamer. Omdat warmte stijgt, wordt er ook zuurstof meegevoerd naar boven. Dit zorgt voor een optimale en warme verbranding. Een rocket stove heeft dan ook bijna een 100% verbranding van zowel de gassen als het hout. Omdat de rocket stove de houtgassen ook verbrandt, gaat er geen warmte verloren. Op deze manier komt er ook veel warmte vrij waar relatief weinig hout voor nodig is.

Ontdek ons complete assortiment

Wilderness Cooking is dé specialist op het gebied van buitenkookproducten en kampeerspullen. Ontdek ons assortiment snel online en plaats uw bestelling. Alles wat u vandaag nog gaat kopen, bijvoorbeeld een rocket stove, wordt morgen al bij u geleverd. Wij hebben namelijk meer dan duizend producten direct vanuit voorraad leverbaar. Heeft u vragen over een van onze producten, bijvoorbeeld over onze rocket stoves of over onze tenten? Neem dan gerust contact met ons op via 0639202585 of [email protected].

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »