Toilettas

Camping toilettas

Een camping toilettas is vaak heel anders als een Standaart toilet tas dit komt omdat deze vaak opgehangen kunnen worden en dat deze vaak net wat beter te ordenen zijn ipv de Standaart toilet tassen die mee op reis gaan naar een hotel. Dit is natuurlijk met een reden. Deze toilet tassen moeten vaak verplaats worden naar het toilet gebouw en terug. Dan is het wel makkelijk als je alles bij de hand heb en overal gemakkelijk bij kunt wanneer je iets nodig heb!

Waarom een Camping Toilettas? 

Wat is nu eigenlijk het verschil tussen een camping toilet tas een een Standaart toilet tas. Dat is eigenlijk best veel zo kunnen de camping toilet tassen vaak hangen dit is ideaal wanneer je in een toilet gebouw ben en dan wil je natuurlijk graag wel je spullen op kunnen hangen. Zo hebben veel tassen ook een ingebouwd spiegeltje en zitten er een hoop elastiekjes in waar je al jou producten achter kunt klemmen zo als je tanden borstel, zeep, of je make up!

Meer info over de toilettassen? 

Wil je graag meer informatie over de toilettassen  dan staan we u graag te wordt. We zijn bereikbaar via Tel: 0118-578127 of mail ons via [email protected]. We helpen je graag met het maken van de juiste keuzen of denken graag mee voor de juiste oplossingen. Door onze jaren langen ervaring kunnen we je zeker helpen op het gebied van outdoor en buitekoken.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »