Compact

Kamado compact kopen

Voor wie graag een kamado wilt maar niet gelijk een hele groten of dat je vaak alleen grilt met weinig personen is de compact ideaal. Deze grill is ook nog mee te nemen onderweg door het kleinen formaat. Het anderen voordeel hier van is dat deze bbq ook nog te tillen is. Wanneer je naar een Medium of large gaat kijken is het niet meer mogelijk deze op te pakken en gemakkelijk te verplaatsen. Dit zijn echt bbq die meer geschikt zijn voor thuis gebruik.

Kleinen kamado met veel mogelijkheden 

Ook al is de compact niet heel groot het is toch mogelijk om er het zelfde mee te doen als met de groteren kamado's. Zo zijn er genoeg barbecue asseccoires voor te verkrijgen zo als een hitte schilt, pizza steen of een gietijzer grill rooster. Dus ook al is de kamado niet heel groot je kunt er zeker grootse dingen mee doen voor het maken van jou maaltijd. Ook kun je gewoon low en slow grillen of indirect, alles is mogelijk met de compact.

Advies op maat

De juiste keuzen maken is natuurlijk lastig. Daardoor is het natuurlijk mogelijk om bij ons langs te komen en de kamado's te bekijken. Wil je toch liever de kamado uit proberen geen probleem. Dan steken we er toch gewoon een aan zo dat je echt kunt zien hoe de kamado brand. Bij wilderness Cooking is alles mogelijk. Heb je vragen kun je altijd contact met ons opnemen via: [email protected] wij helpen je natuurlijk graag verder met het maken van de juiste keuzen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »