houtskool

Houtskool kopen 

Voor je houtskool moet je natuurlijk bij Wilderness Cooking zijn. Ruim assortiment aan houtskool en uit eigen voorraad leverbaar. Wij hebben verschillende soorten houtskool op voorraad of het nu is voor de kamado, weber of voor een open slagers bbq. Wilderness Cooking heeft het allemaal. Daarnaast hebben wij ook verschillende maten van kleinen blokken tot extra groten blokken houtskool. Zo kun jij je houtskool afstemmen op de soort bbq die je heb. Zo haal je optimaal rendement uit je houtskool.

Binchotan houtskool 

Naast onze Standaart houtskool hebben wij ook bichotan houtskool. Dit is houtskool met een extreem hoog koolstof gehalten. Hierdoor brand het houtskool zeer lang en warm. tot een temperaturen van 1200 graden. Deze houtskool is echt een smaak maker. Door dat er gekookt wordt met extreem hogen temperaturen is deze houtskool ideaal voor het gebruik in een shichirin. Deze grill is gemaakt om zeer hogen temperaturen aan te kunnen.

Houtskool voor je kamado

Welk houtkool heb je nu nodig voor in de kamado. Nou dat is eigenlijk zeer gemakkelijk dat is heel afhankelijk van wat voor maat kamado je heb. In de kamado small passen natuurlijk niet hele grote stukken houtskool hoe wel dat in de kamado large wel past. Zo raden wij voor een kleinen kamado altijd de acacia houtskool aan deze houtskool heeft vaak wat kleinen stukjes wat ideaal is voor in de kamado. Heb je een groteren kamado dan is de Marabu houtkool ideaal. Deze houtskool is voorzien van grote stukken houtskool.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »