blog - Recepten - Wilderness Cooking

Zelf Gerookte makreel maken

Zelf Gerookte makreel maken

Gerookte makreel is een visproduct dat wordt verkregen door makreel te roken. Makreel is een vette vissoort die van nature een rijke smaak heeft. Door de vis te roken, krijgt hij een unieke, diepe smaak die zowel hartig als rokerig is

Buikspek van de kamado

Buikspek van de kamado

Buikspek van de kamado grillen is een fantastische manier om heerlijk knapperig en smaakvol spek te bereiden. De kamado is een soort houtskoolgrill die bekend staat om zijn veelzijdigheid en vermogen om zowel hoge temperaturen als langzame garing te bieden.

Deze site maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. Om onze site en marketing zo relevant mogelijk te maken voor je, gebruiken we eigen cookies en cookies van derden om statistieken te maken, bezoeken te analyseren en jouw favoriete instellingen te onthouden. Door je toestemming te geven, geef je ons toestemming om cookies te gebruiken en de verzamelde informatie te verwerken - dat kan jouw IP-adres zijn, unieke ID's en informatie over gebruikersgedrag. Je kan je toestemming op elk moment intrekken. Manage cookies