Luifel accessoires

Geen producten gevonden...

Luifel accessoires

 Luifels zijn een geweldige toevoeging aan elke Luifel, Fiamma heeft een groot selectie aan luifel accessoires om hun luifels aan te vullen. Van voortentverlichting tot voortenthoezen, Fiamma heeft alles wat u nodig heeft om uw voortent perfect te maken voor uw huis.

Luifel ondertent

Een ondertent is een geweldige manier om het meeste uit uw buitenruimte te halen. Met een ondertent krijg je meer leef ruimten aan de voorkant van jou caravan of bus. Hiermee zit je altijd droog en warm zonder dat je binnen hoeft ze zitten op deze manier geniet je optimaal van de buiten lucht. 

Luifel verlichting

Verlichting in een luifel plaatsen is niet alleen heel handig het kan ook nog een sfeer geven. Daarnaast kun je langer genieten van de dagen doordat je nog heerlijk onder de luifel kunt zitten waneer het donker wordt. 

Luifel motoren

De meesten mensen kennen het wel de luifel die met de hand uit gedraaid moet worden. Het is ook mogelijk om een luifel aan te schaffen met een extra motor er aan. Op die manier kun je met een druk op de knop de luigel laten uitrollen. Ideaal als je niet meer met de hand de luifel uit wilt draaien. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »