Grill rooster & platen

Grill rooster & platen

Gebruik u grill rooster voor het bakken grillen op u kampvuur of u bbq. Er zijn veel verschillende modellen op de markt. Rooster met voetjes die u gelijk op de kolen kan plaatsen en grill roosters die aan driepoten bevestigd kunnen worden. We bieden grill roosters aan tot wel 70 cm.

Bakplaten.

Lekker een stukje vis bakken of wat kleinen producten. Gebruik dan een bakplaat. U hoeft nooit bang te zijn dat u product door de gaten in het rooster valt. Bakplaten van gietijzer zijn vaak op meerdere manieren te gebruiken. Vaak zit er aan 1 kant een grill en de onderkant is plat. Vuur het bakken van vis, vlees en groenten.

Advies op maat

Voor advies op maat kunt u natuurlijk bij ons terecht. Door de jaren langer ervaring in het buiten koken Kunen we uw altijd het juiste advies geven. Wanneer u naar iets speciaals op zoek bent helpen wij u natuurlijk graag verder met deskundig advies. Voor vragen kunt u ons bereiken via mail: [email protected] of bel ons via 0118- 578127. Wij geven u graag advies over onze voor Grill rooster & platen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »