Lichtgewicht pannen gemakkelijk voor onderweg of voor in de rugzak

Lichtgewicht pannen

Gemakkelijk voor onderweg of op vakantie maar natuurlijk ook in uw rugzak. We bieden licht gewicht pannen sets aan voor alle omstandigheden. Voor u zelf in uw rugzak of met uw gehele gezin op vakantie in de auto. We bieden de passende pannen aan voor uw vakantie-avontuur.

Allen pannen in een

Op vakantie gaan en geen zorgen maken over wat er allemaal mee moet aan potten pannen borden bestek geeft veel rust. Met onze complete sets hoeft u nergens meer aan te denken. Het mooiste is nog dat alle pannen in elkaar passen en het weinig ruimte inneemt in uw rugzak of auto.

Geëmailleerd aluminium:

Een groot deel van onze licht gewicht pannen is gemaakt van Geëmailleerd aluminium. Dit maakt de pannen sterk hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken. Door de harden aangebrachte laag zult u jaren lang plezier hebben van uw pannen. Neem snel een kijkje bij onze lichtgewicht pannen. 

Bekijk ook onze emaille pannen 

Ontdek de tijdloze elegantie en duurzaamheid van emaille pannen! Met hun gladde en gemakkelijk te reinigen oppervlak. Deze veelzijdige pannen zijn geschikt voor gebruik op verschillende warmtebronnen, inclusief inductie en open vuur. Ze zijn ook dikker en robuuster dan lichtgewicht pannen, waardoor ze lang meegaan en bestand zijn tegen slijtage en krassen. Upgrade je keuken met de tijdloze charme van emaille pannen en geniet van de plezierige kookervaring die ze bieden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »