Emaille pannen

Emaille pannen

Geëmailleerde pannen zijn metalen pannen behandeld met een laagje. Dit zorgt er voor dat de pannen niet zullen aanbakken en gemakkelijk schoon zijn te maken. Overigens zijn de pannen licht gewicht en makkelijk om mee te nemen. Door dat emaille harder is als staal kan het voorkomen dat in loop van de tijd kleine scheurtjes in het emaille komen. Dit is normaal en de pan is nog zeker bruikbaar. Dit komt omdat metaal uitzet en tijdens verhitten en emaille doet dit niet. Hierdoor kunnen kleinen scheurtjes ontstaan


Geëmailleerde producten

Er zijn veel soorten pannen maar er word nog veel meer geëmaneerd zo als bakplaten, vuurschalen, koffie ketels en zelf servies. Het groten voordeel is dat het stevig is en lang mee gaat. U zult jaren lang plezier hebben van u potten en pannen.

Wat is Emaile

Emile is een soort van glazuur wat word aan gebracht op voorwerpen. Het is extreem hard en glad. Dat maakt het ook gelijk heel hygiënisch en makkelijk schoon te maken. Wil je graag meer informatie over de Emaile pannen dan staan we u graag te wordt. We zijn bereikbaar via Tel: 0118-578127 of mail ons via [email protected] We helpen je graag met het maken van de juiste keuzen of denken graag mee voor de juiste oplossingen. Door onze jaren langen ervaring kunnen we je zeker helpen op het gebied van outdoor en buitekoken.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »