Espresso percolator

Expresso percolator

Maak nu zelf onderweg een heerlijke espresso, Wilderness Cooking heeft een ruim aanbod aan espresso percolatoren. Van 3 tot 9 kopjes. Zo hebben we zeker een percolator die bij je past. Natuurlijk kun je ook grote kopjes koffie zetten met deze percolator. Let er dan wel op dat de koffie straf zal zijn. De espresso percolator is gemakkelijk in gebruik en klein in formaat.

Percolator gemakkelijk in gebruik 

De espresso percolators die we hebben wijn gemakkelijk in gebruik en snel schoon te maken. Door dat de percolator gemakkelijk open gedraaid kan worden is deze snel te vullen door de grote opening. Het bonen bakje is uitneembaar waardoor er water in de percolator geschonken kan worden. Let op dat het water niet boven het druk ventiel komt. Vul daarna het bonenbakje en plaats deze terug. Draai de percolator dicht in plaats deze op het vuur. En dan is het wachten tot de koffie doorgelopen is.

Meer informatie over espresso percolator

voor infomatie over de espresso percolators kun je altijd contact met ons opnemen via tel:0118-578127 of mail ons via [email protected] We hebben ruim ervaring met de espresso percolatoren. We kunnen altijd het juiste advies geven en helpen graag met het maken van de juiste keuzen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »