warmte bronnen om te koken

Koken op Vuur

Voor buiten koken is wel een van de belangrijkste dingen is toch wel vuur. Niet is vuur alleen nodig om heerlijke gerechten op tafel te zetten. Het geeft vaak een gezellige sfeer en warmte. Lekker in de winter aan het koken dan kan de warmte van een kook vuur wel heel fijn zijn.

Kookvuur

Gezellig een kampvuur met vrienden is natuurlijk heel leuk en gezellig. Maar vuur maken gaat verder als dat. Kijk eens welk hout er gebruikt kan worden. Elk hout heeft eigen eigenschappen en brand anders Langer, warmer en ga zo maar door. Ook de opbouw van u vuur kan groten invloeden hebben op u kookvuur.

Vuurplaatsen kopen

Een vuurplaats kan echt niet missen in de tuin. Naast dat het warme geeft is het ook nog eens sfeer vol en gezellig. Er zijn veel verschillende vuurplaatsen op de markt waardoor er genoeg keuzen is voor jou behoeftes. Zo heeft Wilderness cooking vuurplaatsen die echt gemaakt om mee te koken of die ideaal zijn om mee te nemen onderweg. Zo hebben wij voor iedere behoefte wel een vuurplaats.

Hout gestookte tent kachel

In de koude maanden kan het heerlijk zijn om een hout kachel in de tent te plaatsen. Daarom bieden wij verschillende soorten kachels aan die gemaakt zijn om in een tent te gebruiken. Neem gerust een kijkje bij de Tent kachels van Winnerwell. Deze kachels zijn verkrijgbaar in 2 uitvoeringen en elk in 3 maten. Zo kun je jou kachel afstemmen of de grote van de tent. Daarnaast bieden wij ook verschillende accessoires aan die het mogelijk maken om veilig te stoken in de tent.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »