Waterketel kopen

Wilt u een waterketel kopen voor op vakantie? Dan bestelt u deze eenvoudig en snel in de webwinkel van Wilderness Cooking. Water is een van de belangrijkste dingen die we nodig hebben om te leven. Vaak is overal wel water te vinden, ook op vakantie. Echter is dit niet altijd schoon water en moet dit nog vaak gekookt worden om de bacteriën te doden. Daarom is het verstandig een waterketel te kopen. Dit biedt de ideale oplossing om schoon drinkwater te creëren wanneer u onderweg bent.

Welke waterketel kunt u het best kopen?

Er zijn veel waterketels op de markt, van kleine ketels van een halve liter tot ketels van vijf liter. Welke ketel u nodig heeft, is afhankelijk van het doeleinde en het aantal personen. Gaat u alleen de bergen in en heeft u voor 1 à 2 personen water nodig? Dan is een ketel van 0,5 L meer dan genoeg. Met grote gezelschappen is een ketel van 5 L juist weer een uitkomst. Niet alleen om koffie of thee mee te zetten, maar ook om water te verwarmen voor de afwas of anderen dagelijkse zaken.

Op welke warmtebronnen kunnen de waterketels?

De meeste waterketels die we verkopen kunnen allemaal op gas en houtvuur. Echter, hebben wij ook waterketels die op inductie kunnen en geschikt zijn voor alle warmtebronnen die er zijn. De waterketels van Petromax zijn bijvoorbeeld geschikt voor alle warmtebronnen. De waterketel van Bon-fire daarentegen is alleen geschikt voor op vuur en gas.

Bestel uw waterketel en andere benodigdheden online

Via onze webwinkel kunt u eenvoudig de waterketel van uw wensen kopen. In ons ruime assortiment aan pannen en ketels vindt u gegarandeerd wat u nodig heeft. Heeft u naast een waterketel bijvoorbeeld ook een gietijzeren pan nodig waarmee u heerlijke gerechten bereidt als u op vakantie bent? Bestel deze pan dan ook direct. Wanneer u voor € 50,- of meer bestelt, hoeft u namelijk geen verzendkosten te betalen. Heeft u vragen over de bestelprocedure of over een van onze producten die u bij ons kunt kopen, zoals een waterketel? Neem dan contact met ons op via 0639202585 of [email protected].

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »