Rocket stove kopen

Wilt u een rocket stove kopen? Dan schakelt u Wilderness Cooking in. Wij beschikken namelijk over een ruim assortiment aan buitenkookproducten, waaronder ook diverse rocket stoves. De hitte die van het brandende hout vrijkomt, stijgt door de geïsoleerde schoorsteen naar de kookoppervlakte. Dit principe van de rocket stove stamt af van een olielamp, waarbij glas werd gebruikt om de trek van de verbranding te verbeteren.

Een rocket stove kopen voor optimale verbranding

Wanneer u een rocket stove gaat kopen, wilt u natuurlijk wel weten hoe dit werkt. Dat leggen we graag aan u uit. Onder in de rocket stove wordt vuur gemaakt met klein hout. Wanneer dit vuur op een bepaalde temperatuur is, wordt er lucht aangetrokken in de verbrandingskamer. Omdat warmte stijgt, wordt er ook zuurstof meegevoerd naar boven, wat zorgt voor optimale verbranding. Er gaat geen warmte verloren, omdat de rocket stove 100% van de gassen en het hout verbrand. Met een rocket stove, die u in onze webwinkel kunt kopen, creëert u dus zelfs met weinig hout ultieme warmte. De rocket stove is daarom het perfecte buitenkookproduct voor op de camping.

Ontdek ons complete assortiment

Ontdek ons assortiment snel online en bestel de kampeerspullen die uw vakantie nóg beter maken. Alles wat u vandaag nog gaat kopen, bijvoorbeeld een rocket stove van een hoogwaardig merk, wordt morgen al bij u geleverd. Wij hebben namelijk meer dan duizend producten direct vanuit voorraad leverbaar. Heeft u vragen over een van onze producten? Bel dan naar 0639202585 of stuur een e-mail naar [email protected].

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »